Coach's Corner

Coach's Corner

Bragden i Rosvik

Matcher 10/11, -ReferatPosted by Robert Lahti Sun, January 30, 2011 19:27:16
City ställde upp med en rutinerad gubb-femma idag då Mathias Nilimaa, Dennis Ejdeholm, Dennis Lind, Anders Ågren och Johan Aspvik bildade vår första femma. Femman var också framstående då man producerade två mål för oss.

Vi mötte ett Rosvik bestående av mycket skickliga spelare idag och matchen höll mycket bra division 2-nivå. Tillslut så kunde vi avgöra den jämna matchen med endast 6 sekunder kvar av matchen och segra med 4-3.

Det här var en riktig höjdpunkt i City-historien, att äntligen kunna vinna i Kristallen. Som coach är jag så nöjd över segern så att jag håller på att spricka. Bussresan hem kommer bli skön.

Nästa vecka väntar en ny stenhård bortaturne. Asplöven och Boden får besök av dom fina hockeyhjältarna.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Nisse K Mon, January 31, 2011 11:15:23

Stort och ta en sådan vinst över Rosvik som värvat 1a kedjan och tillika top3 i Phc j20s poängliga inför top6! Fortsätt på den här vägen

Posted by Håkan S Sun, January 30, 2011 22:34:05

Det ska du vara Robban. Jag har sett Rosvik vinna där många gånger. Starkt gjort och synd att man missade alla gubbarna. Jag fick dock bra kompensation. Var och såg Cityslickers på Bistro. Era krigare klarar många olika verktyg. Ni är mångsysslare.