Coach's Corner

Coach's Corner

Våra första idèer

Kiruna City HF Lag BPosted by Robert Lahti Tue, January 25, 2011 14:41:05
Förbundet har lovat att titta på ett förslag där man nästa år spelar en Division 2-serie och en Division 3-serie i Norrbotten.


Om så blir fallet är Kiruna City intresserade av att ställa ett lag på benen i Division 3.

Antalet matcher i Division 3 bör vara färre än i "tvåan".


Vår tanke är att laget ska träna en gång i veckan på is, möjligheter kommer också finnas att träna extra med vårt "A-lag" för de som finner det intressant att satsa lite hårdare.


Som spelare i City lånar du byxor, hjälm och matchställ från klubben men står för resten själv. Som spelare är du också medlem i föreningen och betalar en träningsavgift till klubben.


Spelaravgiften kommer vara ca 500 kr/månaden under säsongen och täcker resor, försäkring, serieanmälan, administrativa kostnader till förbundet m.m.


I slutet av februari hoppas vi kunna anordna en testmatch så att man kan känna sig för och prova spela en riktig match (med domare, tidtagning, matchställ m.m.) innan man bestämmer sig för att satsa på detta. Kostnaden för testmatchen kommer bli 100 kronor per spelare. Utrustning kommer att finnas att låna till matchen.


Mejla ditt intresse till robert@kirunacity.se så kontaktar vi dig när det närmar sig testmatch.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by foppa Sun, February 13, 2011 20:59:13

blir matchen mot city lag a eller en internmatch i lag b ?