Coach's Corner

Coach's Corner

Mejseln snart historisk

UpdatePosted by Robert Lahti Mon, November 29, 2010 11:22:03

Joakim Fredriksson, allas vår Mejsel, har startat säsongen på ett helt magiskt sätt. På sina inledande 12 matcher har han gjort 23 mål. Klubbens målrekord (gjorda på en säsong) som innehas av Engan hänger löst.

Mejseln tangerar rekordet om han gör fyra mål till och går således förbi med sin 28:e fullträff och skriver in sig i historieböckerna.

**

Alla förstår vad han betyder för vårt lag. Men jag skulle ändå vilja lyfta fram sidan som fansen inte alltid ser. Mejseln är en spelare som alltid kommer till jobbet, dvs träningarna, och ger järnet. Han är en av flera spelare som driver upp tempot och ser till att våra träningar blir bra. Och när det väl är match så känns det skönt att vår bästa målgörare kommer med proffsig attityd till matchsamlingen och matchen.

**

Nu kommer vi in i december och vi har fyra matcher på hemmaplan mot lag som ligger på den nedre halvan av tabellen. Lagets viktigaste uppgift är att inte hamna i en "komfort-zon" och tro att allt löser sig eller att någon annan spelare kommer fixa segrarna åt oss. Det gäller att nollställa och ladda om för de uppgifterna.

  • Comments(0)//nyheter.kirunacity.se/#post297