Coach's Corner

Coach's Corner

Tillbaka

UpdatePosted by Robert Lahti Tue, August 17, 2010 21:32:04
Som den mycket ishockeyintresserade kirunabon märkt så har jag valt att byta mitt yrke vid sidan av planen, detta medförde i sin tur att mitt spel i Kiruna IF:s A-lag blir en praktisk omöjlighet för mig framöver.


Självklart ser jag styrelsearbetet i Kiruna IF som mycket stimulerande och intressant men att få vara med i ett lag och tävla och träna på en lagom nivå är också oerhört viktigt för mitt välmående.


När sedan min gamla klubb City frågade om jag ville hjälpa till som spelande tränare i vinter var valet mycket enkelt. Självklart tackar man ja till ett sådant ärofyllt uppdrag.


**


I "coach´s coner" kommer jag skriva om lite nyheter i klubben för fans och andra intresserade.


**


Markus kommer dra igång en form av bild-, TV-blogg. Jag ser framemot detta, men tvivlar på att hans HTC klarar biffen.


**


För att ytterligare strö salt i lillebrors sår kan jag meddela att mitt lag Everton HC vann mot hans Kolarin Tuisku i derbyt i managerspelet Livehockey ikväll med 3-1. Skönt!


**


Slutligen lite truppnytt. Vår succemålvakt från ifjol Henrik Svanelöv är klar för att starta säsongen i City. Personligen tror jag vi har en framtida division 1-keeper i "Svanen" och jag hoppas han kommer in och tillsammans med Heikki, Uffe och Petter bildar en målvaktskvartett som sporrar och peppar varandra till stordåd i vinter.

  • Comments(2)//nyheter.kirunacity.se/#post251